Waar is juf Joska gebleven?…

…zullen sommige ouders en kinderen zich misschien hebben afgevraagd. 

Ik zal dit in deze nieuwsbrief even toelichten, want zomaar verdwijnen, dat kan natuurlijk niet! 

Zoals sommigen van jullie wel weten ben ik naast mijn werk als docent bij DONS ook illustratrice en maak ik tekeningen. Dit doe ik in de zomer ook veel op festivals. Vorig jaar heb ik een campertje gekocht en tijdens blok 4 en in de zomervakantie ben ik gaan rondreizen om tekeningen te maken. Ik merkte dat ik het fijn vond om weer wat meer tijd te hebben voor mijn tekenwerk. Om deze tijd te kunnen behouden, besloot ik dat ik minder bij DONS wilde gaan werken. Daarom breng ik het grootste deel van mijn week nu door in mijn atelier bij Cinetol en val ik ongeveer één keer per week in bij DONS. Dat betekent dat ik niet meer vast op de Donge sta, waardoor jullie me minder vaak zullen zien. Ik mis jullie wel, dus ik hoop dat wanneer ik inval ik zoveel mogelijk op de Donge kan worden ingeroosterd!

De afgelopen periode ben ik bezig geweest met het afronden van Kinderkleurboek Stervende stift, waar jullie binnenkort ook meer over zullen horen! 

Wil je  zien wat ik nog meer maak? Neem een kijkje op mijn website: www.joskaasworst.com

Liefs, juf Joska