Marjolein

Marjolein woont samen met haar 5 uit Griekenland geadopteerde rescue katjes in de Jordaan in Amsterdam

Ze studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten waar ze de uitvoerende musicaltheater opleiding deed en de dansdocenten opleiding. Vervolgens heeft ze daar ook nog een master kunsteducatie gehaald. Ze stond 20 jaar  op de bühne waarin ze in grote theaterproducties speelde (Mini en Maxi, Jos Brink /Frank Sanders, Annie M.G. Schmidt),en in de In de zomermaanden werkte ze toen in het buitenland in het toerisme als coördinator ter plaatse en als reisbegeleider. (Ze deed ook nog een HBO opleiding toeristisch management.)Vervolgens werkte ze 12 jaar als dansdocente en coördinator op het Conservatorium INHOLLAND in Haarlem .

Toen de muziektheater opleiding werd wegbezuinigd is ze in het voortgezet onderwijs, basisonderwijs en in de kinderopvang gaan werken.

Ze werkte als dramadocent op de Oscar Carre basisschool en kwam zo in contact met DONS

Ze vindt het  fantastisch dat de kinderen bij DONS met zoveel verschillende disciplines in aanraking komen waar ze hopelijk later mooie herinneringen aan zullen hebben.

Theater is al haar hele leven haar passie. Daarnaast is ze tegenwoordig ook veel in  tuinhuis waar ze  400 m2 tuin verzorgt. Ze vindt het heerlijk om van haar eigen woonomgeving een paradijsje te maken door te klussen en haar creativiteit er in te leggen. Ze houdt van  diepzeeduiken en reizen.

Het leven heeft zoveel te ontdekken. Ze is  altijd druk en heeft altijd nieuwe  plannen. Ze hoeft nog maar vier jaar te werken , daarna hoopt ze veel nieuwe dromen waar te kunnen maken.