Nieuw planningssysteem mét ouder-app!

Misschien heb je al gemerkt dat de laatste factuur die je van ons ontvangen hebt een andere lay-out heeft. Dat komt omdat we deze vanuit ons nieuwe systeem hebben verstuurd. Vanaf oktober gaat DONS namelijk volledig over op dit nieuwe systeem voor de kind- en personeelsplanning en zullen we snel daarna ook starten met een ouder-app. Hiermee kun je als ouder/verzorger bijvoorbeeld ruilverzoeken doen, extra dagen aanvragen en afwezigheid melden. Voor de presentie en bijzonderheden zullen DONS-docenten een iPad gebruiken. Hiermee kunnen zij straks ook leuke momenten van je kind(eren) met je delen middels tekstberichtjes, foto’s en video’s. En wanneer we je willen informeren over bijvoorbeeld de datum van een Blokafsluiting of een spontaan uitstapje, ontvang je heel eenvoudig een berichtje.

In de loop van oktober ontvang je een uitnodiging op het emailadres waarop je ook de factuur ontvangt. Hierin wordt uitgelegd hoe je de app in de appstores (Apple en Android) kunt downloaden. Daarna volgt een mail met inloggegevens. Uiteraard zullen we zorgen voor duidelijke instructies en spelregels.

We hopen je in ieder geval binnenkort beter, sneller en eenvoudiger te kunnen bedienen en nog meer te kunnen betrekken bij de grote en kleine avonturen van jouw kind(eren) bij DONS!

Groeten van het DONS-Team