DONS 6, De Oscar Carré

Openbare Basisschool Oscar Carré
Eerste Jan van der Heijdenstraat 161, 1072 TS Amsterdam, 020-664 12 88
www.oscarcarre.nl

DONS 6: 06-28 48 97 22, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: ocie6@donsopvang.nl , LRK : 292328060

Openingstijden

DONS 6 is maandag t/m vrijdag open van 14.20 tot 18.30 uur.

Op studie- en vakantiedagen is DONS 6 open van 8.00 tot 18.30 uur.

Op nationale feestdagen is DONS 6 gesloten.

 

Richtlijnen veiligheid en hygiëne aangepaste openstelling DONS 6Over DONS 6, De Oscar Carré

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen èn een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groei spurts door, heeft op de bres gestaan om het DONS concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen. DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans.
Er volgden meerdere DONS- locaties in Amsterdam en natuurlijk een eigen DONS- kantoor.
Bij aanvang van schooljaar 2018/2019 DONS is gestart op de Oscar Carré. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS gestationeerd is. We maken gebruik van de ruimtes binnen de school, zoals het DONS- lokaal en de speelzaal. Naast Buitenschoolse Opvang geeft DONS op de Oscar Carré ook kleur aan de Tussenschoolse Opvang en nemen we de klas over wanneer de groepsleerkracht pauze heeft.Oudercommissie

De oudercommissie van DONS 6 bestaat uit:

Mirjam Verkerk, moeder van Cas en Isolde
Mariette Mijnlieff, moeder van Lieve
Floris Douwes, vader van SofiaLocatiemanager Locatiemanager DONS 6, De Oscar Carré

De locatiemanager op DONS 6 is Nadia Velberg. Zij is gediplomeerd dansdocent en houdt ook heel erg van surfen. Na de dansacademie is zij de wereld over gereisd om te dansen en les te geven op bv. Curacao, Nieuw Zeeland en Australië. Nu is ze weer lekker in Nederland waar ze geniet van familie, vrienden en alle kunst & cultuur. Naast DONS geeft Nadia dansexpressie op een Montessorischool en Moderne dansles voor tieners en volwassenen. Haar lessen zijn energiek & expressief, met als hoofddoel plezier hebben!

Schrijf je nu in bij DONS 6, De Oscar Carré