DONS Oscar Carré

Openbare Basisschool Oscar Carré
Eerste Jan van der Heijdenstraat 161, 1072 TS Amsterdam, 020-664 12 88
www.oscarcarre.nl

DONS Oscar Carré: 06-28 48 97 22, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: oc6@donsopvang.nl , LRK : 292328060

Openingstijden

Let op, 24/25 enkel nog beschikbaarheid op de maandag, woensdag en de vrijdag!

DONS Oscar Carré is maandag t/m vrijdag open van 14.20 tot 18.30 uur.
Op studie- en vakantiedagen is DONS Oscar Carré open van 8.00 tot 18.30 uur.
Op nationale feestdagen is DONS Oscar Carré gesloten.Over DONS Oscar Carré

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen èn een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groei spurts door, heeft op de bres gestaan om het DONS concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen. DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans.
Er volgden meerdere DONS- locaties in Amsterdam en natuurlijk een eigen DONS- kantoor.
Bij aanvang van schooljaar 2018/2019 DONS is gestart op de Oscar Carré. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS gestationeerd is. We maken gebruik van de ruimtes binnen de school, zoals het DONS- lokaal en de speelzaal. Naast Buitenschoolse Opvang geeft DONS op de Oscar Carré ook kleur aan de Tussenschoolse Opvang en nemen we de klas over wanneer de groepsleerkracht pauze heeft.

 Oudercommissie

De oudercommissie van DONS Oscar Carré bestaat uit:
Scipio Schippers

Niels Solinger

Juultje BerkelLocatiemanager Locatiemanager DONS Oscar Carré

De locatiemanager op DONS Oscar Carré is Dewi Mensingh. In 2013 studeerde zij af aan de Willem de Kooning academie. Waar zij haar studie Lifestyle & Design, een kunst en cultuur studie afrondde. Na haar studie heeft ze enkele jaren gewerkt als creatieve duizendpoot, werkzaam als art director in de muziek en reclame wereld, als rekwisiteur, special prop designer, deed ze decorbouw en voerde zij grafische werkzaamheden uit. Vervolgens is Dewi gaan werken als gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang met de focus op kinderen met ontwikkelingsachterstanden. Bij DONS heeft ze een perfecte balans gevonden tussen werken met kinderen en haar creativiteit. Waarin zij haar liefde voor de ontwikkeling van het kind kan combineren met haar enthousiasme voor de cultuursector.

Het team van DONS Oscar Carré bestaat uit: Auke, Anne, Benjamin, Desi, Dewi en Marjolein

Kernteam

Anne
Chaja
Benjamin
Marjolein
Auke
Desi

Schrijf je nu in bij DONS Oscar Carré