DONS 6, De Oscar Carré

Openbare Basisschool Oscar Carré
Eerste Jan van der Heijdenstraat 161, 1072 TS Amsterdam, 020-664 12 88
www.oscarcarre.nl

DONS 6: 06-28 48 97 22, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: oc6@donsopvang.nl , LRK : 292328060

Openingstijden

DONS 6 is maandag t/m vrijdag open van 14.20 tot 18.30 uur.
Op studie- en vakantiedagen is DONS 6 open van 8.00 tot 18.30 uur.
Op nationale feestdagen is DONS 6 gesloten.Over DONS 6, De Oscar Carré

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen èn een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groei spurts door, heeft op de bres gestaan om het DONS concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen. DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans.
Er volgden meerdere DONS- locaties in Amsterdam en natuurlijk een eigen DONS- kantoor.
Bij aanvang van schooljaar 2018/2019 DONS is gestart op de Oscar Carré. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS gestationeerd is. We maken gebruik van de ruimtes binnen de school, zoals het DONS- lokaal en de speelzaal. Naast Buitenschoolse Opvang geeft DONS op de Oscar Carré ook kleur aan de Tussenschoolse Opvang en nemen we de klas over wanneer de groepsleerkracht pauze heeft.

 Oudercommissie

De oudercommissie van DONS 6 bestaat uit:
Mirjam Verkerk
Annelotte Pleij

Oproep!! Oudercommissie DONS 6 zoekt nieuwe ledenLocatiemanager Locatiemanager DONS 6, De Oscar Carré

Denise van der Zwaal is locatiemanager op DONS 6, Oscar Carré. Denise wordt het liefst wakker zonder wekker en slaapt graag in een tentje tussen de heide. Ze danst blues en rock en roll, luistert naar Billie Holliday en bluegrass. Vroeger deed ze aan klassieke zang, tegenwoordig tokkelt ze op een roze ukelele. Ze leeft om te maken en kan non-stop werken in haar atelier. Ze tekent, borduurt en schrijft, maar staat net zo lief op de houtwerkplaats. Ze is ervan overtuigd dat in kunst voor iedereen iets waardevols verstopt zit, en heeft daarom de Breitner Academie gedaan in Amsterdam. Ze deelt graag haar plezier in maken met anderen en is dus he-le-maal in haar nopjes bij DONS. Het kernteam van DONS 6 bestaat uit: Denise, Mara, Annemijn en Yalan.

Kernteam

Denise
Yalan

Schrijf je nu in bij DONS 6, De Oscar Carré