DONS 6, De Oscar Carré

Openbare Basisschool Oscar Carré
Eerste Jan van der Heijdenstraat 161, 1072 TS Amsterdam, 020-664 12 88
www.oscarcarre.nl

DONS 6: 06-28 48 97 22, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: ocie6@donsopvang.nl , LRK : 292328060

Openingstijden

DONS 6 is maandag t/m vrijdag open van 14.20 tot 18.30 uur.
Op studie- en vakantiedagen is DONS 6 open van 8.00 tot 18.30 uur.
Op nationale feestdagen is DONS 6 gesloten.Over DONS 6, De Oscar Carré

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen èn een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groei spurts door, heeft op de bres gestaan om het DONS concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen. DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans.
Er volgden meerdere DONS- locaties in Amsterdam en natuurlijk een eigen DONS- kantoor.
Bij aanvang van schooljaar 2018/2019 DONS is gestart op de Oscar Carré. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS gestationeerd is. We maken gebruik van de ruimtes binnen de school, zoals het DONS- lokaal en de speelzaal. Naast Buitenschoolse Opvang geeft DONS op de Oscar Carré ook kleur aan de Tussenschoolse Opvang en nemen we de klas over wanneer de groepsleerkracht pauze heeft.Oudercommissie

De oudercommissie van DONS 6 bestaat uit:

Mirjam Verkerk, moeder van Cas en Isolde
Mariette Mijnlieff, moeder van Lieve
Floris Douwes, vader van SofiaLocatiemanager Locatiemanager DONS 6, De Oscar Carré

Nadia Velberg is locatiemanager op DONS 6, Oscar Carré. Nadia heeft gestudeerd aan de dansacademie in Tilburg en is daarna de wereld over gereisd om zelf te dansen en les te geven. Zij is zeer gepassioneerd over dans in het onderwijs en is mede daardoor al een aantal jaar helemaal op haar plek bij DONS. Door fantasie te prikkelen en uiting te geven in dans, leren wij een nieuwe taal. De taal van gevoel, emotie, in- en uitbeelding.

Het kernteam van DONS 6 bestaat uit: Nadia, Denise, Mara en Yalan.

Kernteam

Denise
Mara
Yalan

Schrijf je nu in bij DONS 6, De Oscar Carré