DONS BMS

Bussumse Montessorischool
Busken Huetlaan 16, 1401 BC Bussum, 035 691 36 84
www.bussumsemontessori.nl

DONS BMS: 06 84 52 83 86, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: ocie5@donsopvang.nl , LRK : 201119559

Openingstijden

Op reguliere opvangdagen is DONS BMS open van 14:45 uur tot 18:30 uur.
Op woensdag is DONS BMS open van 12:30 tot 18:30.
Op vrijdag is DONS BMS open van 12:00 tot 18:30.
Op studie- en vakantiedagen is DONS BMS open van 8:00 uur tot 18:30 uur.
Op officieel erkende feestdagen is DONS BMS gesloten.

NB! De tarieven onder de rode knop zijn van 2023. De tarieven van 2024 vind je hier.Over DONS BMS

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen èn een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groei spurts door, heeft op de bres gestaan om het DONS concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen.
DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans. Er volgden meerdere DONS- locaties in Amsterdam en natuurlijk een eigen DONS-kantoor.

Bij aanvang van schooljaar 2015/2016 treedt DONS buiten de grenzen van de hoofdstad en opent een vestiging in Bussum. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS gestationeerd is. We maken gebruik van de ruimtes binnen de school, zoals het DONS- lokaal en de speelzaal. Naast Buitenschoolse Opvang geeft DONS ook Lessen Onder Schooltijd.

 Oudercommissie

De oudercommissie van DONS BMS bestaat uit:

Carel Peeters

Dorien Broekhoven

Anne-Mirthe Perez Raminez – Wesselink

Leentje Sijsma

Bekijk hier het OC5 afficheLocatiemanager Locatiemanager DONS BMS

De locatiemanager op DONS BMS is Judith Schepers. Naast de studie Filmgeschiedenis en -theorie, heeft ze de Pabo doorlopen. Op managementvlak heeft ze ervaring opgedaan in een Amsterdamse bioscoop maar is daarnaast bijles blijven geven aan basisschoolleerlingen. In november 2021 maakte ze kennis met DONS en heeft hier haar plek gevonden. Ze wordt vrolijk van het bedenken van nieuwe thema’s waarbij de kinderen verschillende onderdelen kunnen vormgeven en maken. Óf het een nu het opzetten is van een spookhuis door Goud, dat door de andere groepen kan worden bezocht. Óf een workshop ‘hoe word ik een kat’ of ‘winkelen’ voor de jongere kinderen.

Het kernteam van DONS BMS bestaat uit: Emma, Loes, Jitske, Mirjam en Michelle.

Kernteam

Jitske
Emma
Mirjam
Loes
Michelle

Schrijf je nu in bij DONS BMS