DONS 5, De BMS

Bussumse Montessorischool
Busken Huetlaan 16, 1401 BC Bussum, 035 691 36 84
www.bussumsemontessori.nl

DONS 5: 06 84 52 83 86, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: ocie5@donsopvang.nl , LRK : 201119559

Openingstijden

Op reguliere opvangdagen is DONS 5 open van 14:45 uur tot 18:30 uur.
Op woensdag is DONS 5 open van 12:30 tot 18:30.
Op vrijdag is DONS 5 open van 12:00 tot 18:30.
Op studie- en vakantiedagen is DONS 5 open van 8:00 uur tot 18:30 uur.
Op officieel erkende feestdagen is DONS 5 gesloten.
Let op! Voor de maandag, dinsdag en donderdag is er momenteel een wachtlijst.

 

Richtlijnen veiligheid en hygiëne aangepaste openstelling DONS 5Over DONS 5, De BMS

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen èn een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groei spurts door, heeft op de bres gestaan om het DONS concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen.
DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans. Er volgden meerdere DONS- locaties in Amsterdam en natuurlijk een eigen DONS-kantoor.

Bij aanvang van schooljaar 2015/2016 treedt DONS buiten de grenzen van de hoofdstad en opent een vestiging in Bussum. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS gestationeerd is. We maken gebruik van de ruimtes binnen de school, zoals het DONS- lokaal en de speelzaal. Naast Buitenschoolse Opvang geeft DONS ook Lessen Onder Schooltijd.Oudercommissie

De oudercommissie van DONS 5 bestaat uit:

Carel Peeters, moeder van Josephine en Carel
Renee Beekhuis, moeder van Fiep en Maas
Dorien Broekhoven, moeder van Bibi en CocoLocatiemanager Locatiemanager DONS 5, De BMS

De locatiemanager op DONS 5 is Juliette Berkhout. Zij heeft de BA Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, om vervolgens haar passie te volgen en aan het Conservatorium Alkmaar bij de Musical afdeling te gaan zingen, dansen en acteren. Deze studie heeft zij in 2011 afgerond. Juliette zingt in diverse bands en jazz formaties waaronder Torello Jive Bugs.
Ook heeft zij haar eigen Musicalschool “Musicallkids” opgericht in Broek en Waterland. Ze werkt sinds eind 2012 bij DONS Opvang. Zij verhuisde naar een prachtig stulpje in Bussum en leidt daar de locatie DONS 5.
Het Kernteam van DONS 5 bestaat uit: Nicoline, Veerle, Jesse en Geerte.

Kernteam

Schrijf je nu in bij DONS 5, De BMS