DONS 4, De Olympiaschool

Openbare Basisschool Olympia
Stadionkade 113, 1076 BN Amsterdam, 020 471 22 65
www.olympiaschool.nl

DONS 4: 06 48 44 97 48, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: oc4@donsopvang.nl , LRK : 741072737

Openingstijden

Op reguliere opvangdagen is DONS 4 open van 15:00 uur tot 18:30 uur.
Op woensdag is DONS 4 open van 12:00 uur tot 18:30 uur.
Op studie- en vakantiedagen is DONS 4 open van 8:00 uur tot 18:30 uur.
Op officieel erkende feestdagen is DONS 4 gesloten.Over DONS 4, De Olympiaschool

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen èn een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groeispurten door, heeft op de bres gestaan om het DONS-concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen.

DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans. Er volgden meerdere DONS-locaties in en om Amsterdam en er kwam een eigen DONS-kantoor.

DONS op de Olympiaschool is de vierde locatie en is open sinds februari 2014. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS gestationeerd is. DONS maakt gebruik van de ruimtes binnen de school, zoals de speelzaal en het beeldende vorming-lokaal (bevo-lokaal). Naast Buitenschoolse Opvang verzorgt DONS op de Olympiaschool ook Lessen Onder Schooltijd. Zo worden er door (d)ons muzieklessen en theaterlessen gegeven en helpen we met de musical van groep 8.

 Oudercommissie

De oudercommissie van DONS 4 bestaat uit:

Femke Stevens
Kirsten Walraven
Erin Frobenius

Bekijk hier het OC 4 afficheLocatiemanager Locatiemanager DONS 4, De Olympiaschool

De locatiemanager op DONS 4 is Molly van Scherpenberg. Molly heeft theaterdocent gestudeerd aan de HKU. Hier ontdekte zij dat ze lesgeven aan kinderen het allerleukst vindt om te doen. Bij DONS vertelt ze het liefst veel verhalen en presenteert ze graag om 17:15 uur de Dagsluiting. Met DONS-collega Esmee is ze momenteel bezig met het maken van een voorstelling voor volwassenen.
Het Kernteam van DONS 4 bestaat uit: Molly, Jessica, Diede en Davey.

Kernteam

Jessica
Diede
Davey

Schrijf je nu in bij DONS 4, De Olympiaschool