DONS Notenkraker

Openbare Kunstmagneetschool de Notenkraker
Theophile de Bockstraat 100, 1058 VC Amsterdam, 020 617 81 28
www.bsdenotenkraker.nl

DONS Notenkraker: 06 47 41 03 02, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: oc3@donsopvang.nl , LRK : 113880340

Openingstijden

Op reguliere opvangdagen is DONS Notenkraker open van 14:45 uur tot 18:30 uur.
Op studie- en vakantiedagen is DONS Notenkraker open van 8:00 uur tot 18:30 uur.
Op woensdag is DONS Notenkraker gesloten.*
*Wel inventariseren wij af en toe hoeveel animo er is onder ouders voor de woensdag als opvangdag. Bij genoeg animo opent DONS daar ook op die dag graag haar deuren. Wanneer je geïnteresseerd bent in een plekje op de woensdag voor je kind(eren), stuur dan een mailtje naar: info@donsopvang.nl.
Wanneer we voldoende aanmeldingen hebben, nemen we contact op voor een officiële inschrijving voor die dag. 

Op officieel erkende feestdagen is DONS Notenkraker gesloten.
Let op! Op dit moment hanteren wij een wachtlijst en kunnen we nieuwe kinderen niet plaatsen.Over DONS Notenkraker

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen én een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groeispurten door, heeft op de bres gestaan om het DONS concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen.
DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans. Er volgden meerdere DONS- locaties in en om Amsterdam en natuurlijk een eigen DONS-kantoor.

DONS Notenkraker begon in 2011 op De Notenkraker. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS Opvang gestationeerd is. DONS maakt hiervoor gebruik van ruimtes binnen de school. DONS heeft een deel van het gebouw De Bockesprong in beheer. Daarbij horen de twee speelzalen, het BeVo lokaal en de Centrale Hal.

 Oudercommissie

De oudercommissie van DONS Notenkraker bestaat uit:

Albertine Wendte-Voncken (voorzitter)
Rolf Wemmi
Iris MeijlinkLocatiemanager Locatiemanager DONS Notenkraker

Adèle is de locatiemanager van DONS Notenkraker. Oorspronkelijk is ze Sociaal Agoog, maar ze heeft een uiteenlopende werkachtergrond met o.a. kinderopvang, productiewerk voor theater, dans en festivals en verschillende soorten management. Creativiteit en plezier zijn in al deze jaren een rode draad geweest. Adele is geboren in Marseille en opgegroeid in Amsterdam, waar ze nog steeds woont met haar vriend en hun poes Mimi.

Het Kernteam van DONS Notenkraker bestaat uit: Adèle, KristAmberAnne, Nare, en Hanna.

 

Bekijk hier het hele team.

Kernteam

Kaily
Anne
Amber
Nare
Krist
Hanna

Schrijf je nu in bij DONS Notenkraker