DONS Notenkraker Dependance

Openbare Kunstmagneetschool de Notenkraker (Dependance)
Woestduinstraat 16-18, 1059 TE Amsterdam, 020 617 81 28
www.bsdenotenkraker.nl

DONS Notenkraker Dependance: 06 41 18 84 38, info@donsopvang.nl
Oudercommissie: oc3@donsopvang.nl , LRK : 204296456

Openingstijden

Op reguliere opvangdagen is DONS Notenkraker Dependance open van 14:45 uur tot 18:30 uur.
Op studie- en vakantiedagen is DONS De Notenkraker Dependance open van 8:00 uur tot 18:30 uur.
Op woensdag is DONS De Notenkraker Dependance gesloten.*
*Wel inventariseren wij af en toe hoeveel animo er is onder ouders voor de woensdag als opvangdag. Bij genoeg animo opent DONS daar ook op die dag graag haar deuren. Wanneer je geïnteresseerd bent in een plekje op de woensdag voor je kind(eren), stuur dan een mailtje naar: info@donsopvang.nl.
Wanneer we voldoende aanmeldingen hebben, nemen we contact op voor een officiële inschrijving voor die dag. 

Op officieel erkende feestdagen is DONS De Notenkraker Dependance gesloten.

NB! De tarieven onder de rode knop zijn van 2023. De tarieven van 2024 vind je hier.Over DONS Notenkraker Dependance

DONS begon in 2009 op de Dongeschool als een actieve opvangorganisatie met theater en onderwijs als speerpunten. Met twee gedreven en enthousiaste oprichters met idealistische ideeën en wilde plannen én een handvol kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. DONS maakte meerdere groeispurten door, heeft op de bres gestaan om het DONS concept te verdedigen en te bewaken en heeft gevochten voor een vruchtbare samenwerking met schoolbesturen en stadsdelen.
DONS weerlegde algauw de focus van toneel naar ook andere creatieve vakgebieden en stelde gediplomeerde beroepskrachten aan met disciplines als beeldende vorming, muziek, gymnastiek en dans. Er volgden meerdere DONS- locaties in en om Amsterdam en natuurlijk een eigen DONS-kantoor.

DONS  begon in 2011 op De Notenkraker. DONS vangt enkel de kinderen op van de basisschool waar DONS Opvang gestationeerd is. DONS maakt hiervoor gebruik van ruimtes binnen de school. DONS heeft een deel van het gebouw De Bockesprong in beheer. Daarbij horen de twee speelzalen, het BeVo lokaal en de Centrale Hal. In de dependance aan de Woestduinstraat worden de kleuters opgevangen. Vanuit administratieve overwegingenen is per januari 2023 ide dependance formeel als een op zich staande opvanglocatie geregistreerd.

 Oudercommissie

De oudercommissie van DONS Notenkraker Dependance bestaat uit:

Marlies van Uhm

Gaby ArtsLocatiemanager Locatiemanager DONS Notenkraker Dependance

Adèle is de locatiemanager van DONS Notenkraker. Oorspronkelijk is ze Sociaal Agoog, maar ze heeft een uiteenlopende werkachtergrond met o.a. kinderopvang, productiewerk voor theater, dans en festivals en verschillende soorten management. Creativiteit en plezier zijn in al deze jaren een rode draad geweest. Adele is geboren in Marseille en opgegroeid in Amsterdam, waar ze nog steeds woont met haar vriend en hun poes Mimi.

Het Kernteam van DONS Notenkraker dependance bestaat uit: Krist, Amber, Hanna, Benjamin, Danique, Jeroen, Suzanne en Anne

 

Assistent Locatiemanager Dependance Locatiemanager Assistent DONS Notenkraker Dependance

Talitha is de assistent locatiemanager van DONS Notenkraker en leidt de Dependance.

Kernteam

Amber
Anne
Elodie
Sanne
Sebas
Naomi

Schrijf je nu in bij DONS Notenkraker Dependance