Kerstvakantie Praktisch DONS 3

In de kerstvakantie is DONS beide weken open van 8.00 tot 18.30 uur. Op Eerste Kerstdag (vrijdag 25 december) en op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari) is DONS gesloten. Deze sluitingsdagen kan je helaas niet ruilen. Binnen de vakantie kan je verder wel je opvangdagen bundelen of ruilen, lees hier meer over bundelen. Vraag dit bijtijds aan via de ouderlogin! Je hoeft geen eten en drinken mee te geven. Wij verzorgen lunch, drinken en tussendoortjes.

Vrijdag 18 december, voor de kerstvakantie, heeft de Notenkraker een lesvrije dag. DONS is dan de hele dag open, van 8.00 tot 18.30 uur. Heb je extra opvang nodig voor deze dag? Vraag dit dan tijdig aan via de ouderlogin.

Het brengen van je kind(eren) is mogelijk tot 9:30 uur, daarna starten wij met het dagprogramma. Ophalen kan gewoon volgens de vaste ophaalmomenten om 16:00 uur, 16:30 uur of 17:00 uur (geef dit door bij het brengen van je kind(eren) of stuur een sms-je. Daarnaast zit er ook in de vakantie een DONS-docent klaar als portier om 17:30 uur.