Interview met een DONS-docent: Veerle

IMG-20160707-WA0002

Waarom ben jij een echte DONS-er?
Ik ben een theaterdocent en theatermaker en vind het super leuk om samen met kinderen te creëren. Bij DONS kan ik dat doen op een laagdrempelige en natuurlijke manier, dat spreekt me ontzettend aan!

Op welke DONS-locaties werk je en kan je er wat over vertellen?
Ik werk voornamelijk in Bussum, op de BMS (Bussumse Montessorischool). De BMS is fantastisch. Een kleine school, midden in het groen met alleen maar lieve kinderen. Wat wil je nog meer?

Hoe ben je bij DONS terecht gekomen?
Er verscheen een email in mijn inbox dat DONS op zoek was naar medewerkers. Toen heb ik gereageerd en zo geschiedde 🙂

Wat vind je het allerleukst bij DONS?
Alles? Maar natuurlijk het meest om samen plezier te maken. Cliché he? Maar ik meen het wel.

Wat was jouw laatste gekke DONS-actie?
Ik ging in rol als oma op bezoek bij de groentjes. Zodra ik een personage ben, dan ga ik helemaal los. Heerlijk! Verder kom ik denk ik redelijk rustig over 😉 Maar schijn bedriegt zeggen ze wel eens.

Welk DONS-liedje vind je het mooist?
Oef, die moet ik nog wat beter leren kennen denk ik ! Als er een liedje over draken op staat is dat vast mijn lievelingslied. Of over een eiland, want daar kom ik vandaan.

Wat doe je als je niet aan het DONS-en bent?
Lekker koken en eten met mijn vriendje. Dat doe ik, na DONS natuurlijk, het allerliefste. Eigenlijk heel huiselijk en saai, maar wel fijn! Verder probeer ik ook nog voorstellingen te maken en werk ik als freelancer op verschillende scholen als theaterdocent.

Lees ook de interviews met AnnemiekeJanske, Nadia en Yalan.