Interview met een DONS-docent: Rosan

Rosan

Waarom ben jij een echte DONS-er?
Nou, dat vind ik dus eigenlijk een hele lastige vraag. Ik weet het niet zo goed. Misschien omdat ik ook wel een beetje van gekkigheid hou, net zoals zoveel andere collega’s en kinderen bij DONS.

Op welke DONS-locaties werk je en kan je er wat over vertellen?
Op de Notenkraker. En dat is behalve de grootste ook nog eens de allerleukste locatie!

Hoe ben je bij DONS terecht gekomen?
Via Lonneke en Lital, zij zeiden ‘Rosan! Dit is echt wat voor jou. Je móet solliciteren!’. En dat heb ik toen maar gedaan.

Wat vind je het allerleukst bij DONS?
Grapjes uithalen met en bij kinderen.

Wat was jouw laatste gekke DONS-actie?
Is alweer een tijdje geleden maar ik vond het toch wel heel erg leuk dat de stierlijk verwende Cleopatra door mij vertolkt mocht worden. Vorige zomer in de woestijn bij Soest, paste zo mooi bij elkaar.

Welk DONS-liedje vind je het mooist?
Sprookjes omgekeerd en Jungle in de stad.

Wat doe je als je niet aan het DONS-en bent?
Dan geef ik nog gymles aan de kleuterklassen op de Notenkraker. En in de winter ook weer schaatslessen op de Jaap Edenbaan. En verder slaap ik nog wel eens, doe ik aan eten en drinken, fiets ik door de stad, hang ik op de bank met een filmpje, klets ik met mijn vrienden en work ik on my fitness in de sportschool.

Lees ook de interviews met Leonie en Karlijn.