Interview met een DONS-docent: Rochelle

Waarom ben jij een echte DONS-er?
Ik ben een echte creatieve duizendpoot, ik kan heel veel verschillende dingen…  tekenen, knutselen, kleding pimpen en vooral dansen!

Op welke DONS-locaties werk je en kan je er wat over vertellen?
Ik werk op DONS 6 Oscar Carré, een kleine locatie met een superfijn team! We zitten lekker dicht bij het Sarphatipark, waar we in de zomer de middagen kunnen spenderen.

Hoe ben je bij DONS terecht gekomen?
Via Jantien, zij werkte vroeger bij DONS. Zij vertelde mij hoe erg zij het naar haar zin had, ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en zo kwam ik bij DONS terecht!

Wat vind je het allerleukst bij DONS?
De creatieve vrijheid… alles kan! Ook leer ik super veel van mijn collega’s en voel dat ik bij DONS echt creatief ‘aan’ ga.

Wat was jouw laatste gekke DONS-actie?
Laatst hebben meester Auke en ik een verhaal verteld over hoe mijn nagels (die altijd lang en felgekleurd zijn) van kleur veranderen bij volle maan. Ze groeiden die nacht door het dak heen en maakten dan steeds mijn plafond stuk… Sindsdien ben ik ook de juf met DE nagels hihi!

Welk DONS-liedje vind je het mooist?
Ik ken nog niet veel liedjes van DONS, maar het eindlied is altijd gezellig!!

Wat doe je als je niet aan het DONS-en bent?
Naast DONS ben ik danseres. Ik doe aan straattheater maar ik dans ook in clubs, op festivals, bedrijfs-events etc. Daarbij heb ik nog mijn eigen kleding label: Kill them with your colour. Ik customize 2ehands kleding en hoop zowat meer kleur in de wereld te brengen!