Interview met een DONS-docent: Naomi

Waarom ben jij een echte DONS-er?
Omdat werken met kinderen mijn grootste passie is!

Op welke DONS-locaties werk je en kan je er wat over vertellen?
Voornamelijk op de Dongeschool. Een super leuke school met een fantastisch groot schoolplein en ideale speelzaal die we kunnen ombouwen tot theaterzaal. Hierdoor is het spelen maar ook de dag afsluiting extra leuk!

Hoe ben je bij DONS terecht gekomen?
Via twee donsers die bij mij op de HKU over Dons kwamen vertelen. Dit waren super leuke verhalen, deze heb ik wel eerst even ge-fact-checkt bij Nilay die ik al kende en ook bij dons werkt. En de goeie verhalen bleken waarheid te zijn!

Wat vind je het allerleukst bij DONS?
Het contact met de kinderen. Je leert zoveel kinderen kennen en bouwt ook echt een band op. Daarnaast ben je zelf ook weer even kind.

Wat was jouw laatste gekke DONS-actie?
Dat ik een paar kinderen wijs heb gemaakt dat ik krimp als ik ouder word en dan onder een paddenstoel bij de kabouters leef.

Welk DONS-liedje vind je het mooist?

Die moet ik allemaal nog even leren kennen…

Wat doe je als je niet aan het DONS-en bent?

Ik ben theaterdocent op een middelbare school. Pubers vind ik namelijk ook een fantastische doelgroep.

Lees ook de interviews met Liselotte en Hannah.