Interview met een DONS-docent: Nadia

11041656_800319406684711_292318607004878059_n

Waarom ben jij een echte DONS-er?
Ik ben een echte DONS-er, omdat……..

Drop
Ongezouten maar wel gebrande noten mix
Noga
Smoothie van avocado, spinazie, ananas (je weet wel zo’n fel groene)

…..mijn lievelingseten is!

Op welke DONS-locaties werk je en kan je er wat over vertellen?
Tot nu toe heb ik 2 vaste dagen op de Dongeschool. Ik houd van het oude gebouw, het grote schoolplein, de geheime Tepee en natuurlijk de geweldige kinderen! J Waarschijnlijk ga ik na de zomer op meerdere locaties werken. YES!

Hoe ben je bij DONS terecht gekomen?
Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn passie voor Kunst in het onderwijs kwijt kon. Fantasie blijven prikkelen en uiting kunnen geven aan gevoelens en emoties vind ik heel belangrijk bij kinderen. Het draagt bij aan de ontwikkeling en zelfontplooiing van een kind. Dons doet dit erg goed!

Wat vind je het allerleukst bij DONS?
Mijn te gekke collega’s die heel veel liefde hebben voor kunst en blije kids!

Wat was jouw laatste gekke DONS-actie?
Verkleed als “Sjaan Joraan” in roze trainingsbroek en gouden oorbellen voor Sanne’s afscheidsfeestje. Ik dacht dat ik niks ordinairs in de kast had hangen, maar toen ik mijn vriend vertelde over de “dress code” trok hij moeiteloos die outfit uit de kast…… :s

Welk DONS-liedje vind je het mooist?
Lego Lego! Lego lego! Omdat lego heel cool is en je nooit moeten stoppen met lego te spelen….of er over te zingen! “LEGO LEGOOOOO”

Wat doe je als je niet aan het DONS-en bent?
Dansen! Ik doe aan ballet en moderne dans en geef in beide ook les. Ik houd ervan om choreografieën te maken en zelf op te treden, alhoewel dat laatste alweer een tijdje geleden is. Verder vind ik het leuk om te schilderen en ga ik, zo vaak het Nederlandse weer dat toelaat, naar het strand om te surfen.

Lees ook de interviews met Annemieke, JanskeYalan en Veerle.