Interview met een DONS-docent: Keri

Waarom ben jij een echte DONS-er?
Ik hou er van om samen met de kinderen dingen te maken! Omdat ik theatermaker ben zijn dat natuurlijk meestal voorstellingen of grappige scenes, maar bij DONS kan het van alles zijn! Van mooie schilderijen of coole parkours tot knusse hutten of gekke liedjes.

Op welke DONS-locaties werk je en kan je er wat over vertellen?
Ik ben begonnen bij DONS als inval juf. Hierdoor ken alle locaties erg goed en vind ik het heel leuk om alle kinderen van de verschillende locaties af en toe weer terug te zien. Sinds een tijdje werk ik vooral op de BMS en daar voel ik me al helemaal thuis in het team. Het is een mooie school met lekker veel natuur in de buurt en het is er altijd gezellig op het schoolplein.

Hoe ben je bij DONS terecht gekomen?
Esmee (Juf op de Dongeschool) vertelde mij erover en samen zijn we toen gaan solliciteren. Wisten jullie dat juf Esmee mijn beste vriendin is? Af en toe werken we samen en dat vinden we dan extra gezellig!

Wat vind je het allerleukst bij DONS?
Ik vind de DONS Zomer heel leuk. Omdat het zomervakantie is maken we er altijd extra een feestje van, vaak met een hoop waterpret! En elke week is er een ander gek thema waar we met z’n allen in duiken.

Wat was jouw laatste gekke DONS-actie?
Lekker dansen en stiekem ijsjes eten met groep blauw op mijn verjaardag.

Welk DONS-liedje vind je het mooist?
Ik ben een Ninja

Wat doe je als je niet aan het DONS-en bent?
Naast mijn werk bij DONS werk ik af en toe ook nog als ZZP’er voor een theaterproducent. Als tourmanager van een theaterclub reis ik soms door heel Nederland met een grote theaterproductie. En anders ben ik gewoon lekker thuis in Amsterdam en doe ik leuke dingen met mijn dochtertje Lou.

Lees ook de interviews met Krist, MelinaMarlindeLaura en Annemijn.