Inschrijfformulier

This page is also available in: English

Om je kind(eren) aan te melden bij DONS, kun je onderstaande link gebruiken. De aanmelding komt dan automatisch bij ons binnen. Wanneer wij deze verwerkt hebben krijg je een e-mail met bevestiging van inschrijving. Als je startdatum niet in de nabije toekomst ligt, kan deze bevestiging nog even op zich laten wachten. Het aanmelden van een broertje of zusje bij DONS kan ook via het inschrijfformulier.

Mocht je al gebruik maken van naschoolse opvang bij een andere aanbieder en wil je deze situatie wijzigen, houd dan rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Wanneer een kind geplaatst is, kan de ouder/verzorger contact opnemen met de locatiemanager voor een wegwijsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt informatie uitgewisseld en kan het kind alvast kennismaken met groepsgenootjes, de DONS-docenten en de ruimtes. Wennen gebeurt op aanvraag en kan worden gecombineerd met het wegwijsgesprek. Indien het contract nog niet is ingegaan, dient een ouder bij het wennen aanwezig te zijn.

De creativiteit en sociale en cognitieve vaardigheden van kinderen zijn altijd in beweging, juist wanneer zij zich ontspannen of vrij spelen. Ons activiteitenprogramma draagt hieraan bij. Bovendien heeft DONS de ambitie om deze ontwikkeling te stimuleren en te volgen en om dit te kunnen realiseren adviseert DONS structurele opvang voor een periode van minimaal 3 maanden. Het is ook om deze reden dat wij niet met strippenkaarten werken en het niet raadzaam vinden enkel voor een korte periode een verbintenis met (D)ons aan te gaan.

In de Grote Zomervakantie gaat DONS altijd zes weken lang op avontuur naar een heerlijke zomerlocatie. Hier komen meerdere DONS-locaties samen. Bij het roosteren houden we daar rekening mee en zorgen we dat er van iedere locatie bekende gezichten aanwezig zijn. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, is het van belang dat de kinderen de DONS-docenten kennen en zich vertrouwd voelen met het reilen en zeilen bij DONS. Om te zorgen dat de DONS-kinderen vóór aanvang van de Grote Zomervakantie bekend zijn met en bij DONS, zal het contract ongeveer vier weken voor die tijd moeten ingaan, dit in samenspraak met de Office Manager.

Download hier de Algemene Voorwaarden Kinderopvang en onze Aanvullende Voorwaarden DONS Opvang.

Inschrijfformulier


De gegevensverwerking van klanten en werknemers bij DONS is zorgvuldig en in overeenstemming met de
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiervoor hebben wij het AVG-programma, ontwikkeld door de Brancheorganisatie Kinderopvang, doorlopen en het Protocol Bescherming Persoonsgegevens en Protocol Beeldmateriaal opgesteld.