Geen DONS CD

Van sommige ouders en kinderen kregen we de vraag of er nog een nieuwe DONS cd komt. Na het succes van de eerste drie DONScd’s stonden wij plotseling voor een dilemma: er worden bijna geen cd’s meer verkocht, er zijn al een heleboel auto’s zonder cd-speler en bijna alle ouders maken gebruik van Spotify. Is het dan nog wel verstandig om een vierde album op cd uit te brengen? Daarnaast loeide al geruime tijd de discussie: moeten we niet een keer een live-optreden plannen, waarbij we alle DONS-liedjes spelen.

Daaruit voortvloeiend hebben we het volgende afgesproken:
– We gaan eerst een festival organiseren, waarbij we de nummers van de eerste drie cd’s live gaan spelen;
– We zorgen ervoor dat de eerste drie cd’s op Spotify worden geplaatst;
– We gaan de nummers van het vierde album niet meer op cd uitbrengen, maar direct op Spotify zetten;
– En we bedenken een muzikaal concept waardoor we de liedjes vaker live ten gehore kunnen brengen.

Het festival heeft inmiddels plaatsgevonden en het was een groot succes. We gaan hier dan ook zeker mee door en jullie zullen tijdig over de nieuwe datum in 2018 geïnformeerd worden.

De nummers van de eerste drie cd’s staan al op Spotify. Je vindt ze door te zoeken op Album en dan Dons Liedjes. Het vierde album wordt in oktober uitgebracht en op Spotify gezet (we hebben nog wat meer tijd nodig).

Dan willen we jullie er nog op wijzen dat Rijkswaterstaat deze zomer 6 weken lang groot onderhoud uitvoert op de A10 west. Wanneer je jouw kin(eren) met de auto bij DONS brengt of haalt houd dan rekening met enige vertraging.