De kinderen van DONS 2

De Scholekster gaat komende zomer de kozijnen vervangen. Helaas kunnen we met DONS deze zomer dus niet terecht in het schoolgebouw en op het schoolplein. Samen met het schoolbestuur zijn we op zoek gegaan naar een passend alternatief. We kunnen gebruik maken van onze locatie DONS 6, De Oscar Carré. Dit is een heel geschikt gebouw met voldoende binnenruimte en op wandel afstand van De Scholekster.

We zijn nog aan het onderzoeken in hoeverre we met DONS op school kunnen verblijven in de zomervakantie. Hierover krijgen we deze week meer duidelijkheid. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt er, in samenspraak met het schoolbestuur en de directie, een passend alternatief aangereikt in de buurt. We doen ons best om ervoor te zorgen dat dit voor ouders geen ongemak zal geven bij het brengen en halen.

Met de oudste kinderen (groep Paars, Rood en Goud 7+) willen we graag af en toe een uitstapje doen naar een toffe buitenplek. We zijn nog aan het onderzoeken wat, binnen de maatregelen die momenteel gelden, de mogelijkheden zijn. Een uitstapje doen we in kleine groepjes, het liefst op wandelafstand van de school en anders op max. 10 minuten rijden met een taxibusje (niet met OV). Denk aan scoutings, natuurcentra of bouwspeelplaatsen in en rond Amsterdam. Meer specifieke informatie hierover volgt nog.