Dag juf Marjolijne

Lieve ouders en verzorgers, aller- allerliefste kinderen,

Het is bijna niet te geloven, ik werk al zeker 8 jaar voor DONS op de Dongeschool! Met heel veel liefde en plezier! In de tussentijd heb ik bij DONS ook achter de schermen niet stilgezeten en heb ik mij bemoeid met het beleid, om de tafel gezeten met directeuren en oudercommissies, brieven geschreven aan de GGD, de kantoorbezetting op de schop genomen en de DONS-huisstijl een boost gegeven. Omdat dit steeds meer van mijn tijd vraagt, heb ik besloten het stokje van mijn locatiemanagerschap per aankomend schooljaar over te dragen aan juf Wies, de liefste juf die ik ken! Zij zal samen met meester Jelle, die betrokken blijft als assistent locatiemanager, waken over de DONS-sfeer. Dat stelt me gerust. Maar dit is geen afscheid. Zeker niet! Ik ga juist nóg meer mijn best doen om te zorgen dat DONS een veilige, heerlijke en uitdagende plek blijft, voor alle locaties, voor alle kinderen! En ik beloof dat ik regelmatig achter mijn bureau vandaan kom en op mijn fiets spring om jullie een bezoekje te brengen. Ik heb bij deze bedacht dat dat bij mijn nieuwe functie hoort, ik kan jullie zo lang echt niet missen. Want wat heb ik genoten! Van alle mooie voorstellingen en gekke typetjes, van Kliederboel en Wie is de Mol?, van Klassenpodia en flashmobs, van lekker even niks of alles uit de kast, van overal muziek en niks is te gek! Maar vooral van de snoetjes en snuiten van de DONS-kinderen en dat ik velen van hen heb mogen zien opgroeien, met sprongen of op het gemakje, met vallen en opstaan, maar vooral met heel heel veel lol! Dank jullie wel!

Liefs, Marjolijne