Afscheid Wies

Lieve ouders, verzorgers en niet te vergeten lieve kinderen van de Olympia,

Ik ga afscheid van jullie nemen. Na 3 fantastische jaren, ga ik een nieuw avontuur aan. Ik zal na de zomervakantie starten als locatiemanager van Dons op de Donge school. Een nieuwe stap, waar ik heel veel zin in heb, maar er hoort ook een afscheid bij. Ik vind het heel jammer dat ik jullie allemaal moet gaan missen. Sinds mijn eerste werkdag bij Dons werk ik al op de Olympia school. Samen met Bart draaide wij de groepen waarin nog alle kleuren gemengd waren. Ik heb Dons zien groeien, maar ook de kinderen en mijzelf.  Ik heb heel veel van Bart mogen leren en daar ben ik hem heel dankbaar voor, maar ook van jullie lieve, leuke, gekke kinderen heb ik heel veel geleerd!

Als ik terug denk aan al de leuke momenten, dan is het gewoon teveel om op te noemen,  van gekke Gerrit, tot Scrapstad, al die gekke typetjes die ik ben geweest, stopdans, eindeloos verhalen verzinnen, de koekentrein, limo met schuim, ninja’s schminken, tekening van de week, Loevia de ontsnapte olifant, al die super mooie creatieve kunstwerken die we samen hebben gemaakt, omgekeerd verstoppertje, tien tellen in de rimboe, en ga zo maar door!

De Olympia voelt als mijn thuis en het voelt heel raar om daar afscheid van te nemen. Gelukkig kan ik jullie allemaal nog in de zomervakantie zien! De Dongeschool is dichtbij en ik kom zeker nog eens langs gefietst.

Dank jullie wel allemaal! Ik ga jullie heeeeeel erg missen.

Liefs Juf Wies