Interview met een DONS-docent: Davey

Waarom ben jij een echte DONS-er?
Het werken met kinderen geeft mij heel veel energie! Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Deze combinatie maakt dat ik een echte DONS’er ben!

Op welke DONS-locaties werk je en kan je er wat over vertellen?
Ik werk op DONS 4 Olympia en op DONS 6 Oscar Carré. Elke dag is het weer gezellig! Wat heel fijn is, is dat DONS in de school zit. Waardoor je ook heel betrokken bent bij de school zelf, zelfs bij de kinderen die niet naar DONS gaan.

Hoe ben je bij DONS terecht gekomen?
Via Juf Molly en Juf Esmee hoorde ik altijd de leukste verhalen over DONS. Hier werd ik zo enthousiast van, dat ik uiteindelijk zelf besloot om bij DONS binnen te stappen. Dat was een goed idee!

Wat vind je het allerleukst bij DONS?
De kinderen en mijn collega’s! Altijd vrolijk en energiek. Ook vind ik de veelzijdigheid van het werken bij DONS fijn. Het ene moment vertel je een verhaal en zie je de magie in de ogen van de kinderen, het andere moment doet iedereen enthousiast mee met een spel. Elk moment van de dag is weer anders.

Wat was jouw laatste gekke DONS-actie?
Een watergevecht waar ik graag aan mee wilde doen! Uiteindelijk ging ik het meest doorweekt naar huis…

Welk DONS-liedje vind je het mooist?
Ik ben nog druk de liedjes van het nieuwe album aan het oefenen!

Wat doe je als je niet aan het DONS-en bent?
Dan maak ik het liefst theater of films, zit ik met vrienden op een terras of geef ik les aan de HKU aan afstuderende theatermakers/theaterdocenten. Ook ben ik graag in het zwembad te vinden.

Lees ook de interviews met Keri, Krist, MelinaMarlinde en Laura.