Inschrijfformulier

This page is also available in: enEnglish

Om je kind(eren) aan te melden bij DONS, kun je onderstaande link gebruiken. De aanmelding komt dan automatisch bij ons binnen. Wanneer wij deze verwerkt hebben krijg je een e-mail met bevestiging van inschrijving. Als je startdatum niet in de nabije toekomst ligt, kan deze bevestiging nog even op zich laten wachten.

Het aanmelden van een broertje of zusje bij DONS kan alleen via de ouderlogin. Heb je nog geen inlogcode ontvangen, of ben je je wachtwoord vergeten, stuur dan een email aan: info@donsopvang.nl.

Mocht je al gebruik maken van naschoolse opvang bij een andere aanbieder en wil je deze situatie wijzigen, houd dan rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Wanneer een kind geplaatst is, kan de ouder/verzorger contact opnemen voor een wegwijsgesprek op de locatie, met de locatiemanager. Tijdens dit gesprek wordt informatie uitgewisseld en kan het kind alvast kennismaken met groepsgenootjes, de DONS- docenten en de ruimtes. Wennen gebeurt op aanvraag en kan worden gecombineerd met het wegwijsgesprek. Indien het contract nog niet is ingegaan, dient een ouder bij het wennen aanwezig te zijn.

Download hier de Algemene Voorwaarden Kinderopvang 2016 en onze Aanvullende voorwaarden DONS Opvang 2017.

Inschrijfformulier